Szimpatikanyaralunk

https://szimpatika.hu/akcio

Novemberi Szimpatika akciókat keresse gyógyszertárunkban!


 

novo c

NOVO C Plus 60X

A C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a nátha, megfázás megelőzéséhez, kezeléséhez, segíthet a csontok, porcok és a bőr egészségének megőrzésében, elősegítheti a szív- és keringési rendszer, az idegrendszer egészséges működését.

A liposzómális technológiáról:
A liposzómális technológia, melyet az orvos-kutatók a fontos hatóanyagok megfelelő szervekhez történő eljuttatására alkalmaznak. Ez a technológia ugyanis célzott szállítást tesz lehetővé a szervezeten belül. Nevét a liposzómákról kapta. A liposzómák folyadékkal töltött gömböcskék, melyeket kívülről foszfolipid kettősréteg határol. Ilyen foszfolipidek alkotják sejtmembránjainkat is, és nélkülözhetetlen szerepet játszanak sejtjeink egészséges működésének megőrzésében. A kezdeti kutatások során felfedezték, hogy ezek a liposzómális gömböcskék hatékonyan tölthetők meg fontos hatóanyagokkal, mert a külső foszfolipid réteg képes megvédeni a tartalmat, és képes azt a szervezeten belül oda (azokhoz a sejtekhez) szállítani, ahol arra valóban szükség van. Így a dózisok akár csökkenthetők is, hiszen a teljes hatóanyag mennyiség eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell.


 

Újdonság a Praxis Patikában! 🎉😍

🐝 APIVITA natúrkozmetikum 🐝
“1972-ben, két fiatal görög gyógyszerész – Nikos és Niki Koutsiana, méhészeti termékek és gyógynövénykivonatok felhasználásával natúrkozmetikumokat kezdtek el gyártani. Pár évvel később, 1979-ben megszületett az APIVITA. Ez a nemzetközileg elismert natúr márka most megérkezett Magyarországra!”

apivita_3 apivita_patika

 


PraxisPatikaLogó AKCIÓINKRÓL A  https://www.facebook.com/praxispatika/ OLDALON FOLYAMATOSAN TÁJÉKOZTATJUK KEDVES BETEGEINKET ÉS VÁSÁRLÓINKAT!

Gepida Kerékpár akció 2016